top of page

Training

Fysieke training op maat. Dat is wat ik te bieden heb. Alle vormen van fysieke trainingen bied ik aan en het is aan jou welke training je wilt. Samen kijken we naar de gestelde doelen en welke training daar het beste bij past.

Bij lage rugklachten kijk ik naar de rugklachten i.c.m. de compensaties die iemand heeft ontwikkeld. En daar wordt de training op aangepast.

Training

Vanaf 1993 hou ik me bezig met training. Maar nadat ik zelf behoorlijke rugklachten heb gekregen na een zwangerschap kwam ik erachter dat er op het gebied van training weinig werd aangeboden dat ook daadwerkelijk hielp. Vanaf 2005 ben ik samen met Inge van den Heurik het concept RugFit® gaan ontwikkelen. Beiden waren we ervaringsdeskundigen vanwege mijn hernia na de zwangerschap en bevalling en Inge na een her nia oparatie in 2000.

We hebben het RugFit® concept uitgewerkt en passen dit op maat toe bij al onze clienten met wervelkolom gerelateerde klachten.

In Midden-Limburg zzijn wij een Expertisecentrum wervelkolom gerelateerde klachten. We maken complete rapportages en gebruiken daarbij veel meet- en testapparatuur zoals de Backcheck® en de Flexchair®.

De Backcheck geeft heel dudielijk weer de kracht van spiergroepen en de balans tussen bepaalde spiergroepen. De Flexchair geeft veel informatie over coordinatie en mobiliteit vanuit de onderrug.

 

rugfitlogo-oranje.png

Uit de oude doos vanaf 2005

 Let's connect.

0642636444

bottom of page